Print

Spraytanguide

Guide – før, under & efter spray tan

Inden spraytan behandling

Du skal peele din hud dagen inden (eller på behandlingsdagen om morgenen) for at få det bedste resultet. Dette kan gøres med enten en handske eller med bodyscrub. Når du gør dette er det vigtigt at du skrubber huden på hele din krop – og efterfølgende med et håndklæde. Du opnår det flotteste resultat med en helt tør og ren hud. Derfor skal du prøve at undgå bodylotion og antiperspirant deodorant på behandlingsdagen. Væsken du bliver sprayet med når du skal tannes indeholder et stof der hedder DHA, det er aktivt lige efter væsken er sprayet på og op til 6 timer efter. Farven vil straks kunne ses, men det endelige resultat vil først komme til syne efter du har været i bad. Det er optil dig selv om du venter til dagen efter eller om du gør det efter de 6 timer, resultatet vil være det samme.

Det er vigtigt at du informerer os om hvis du skal ud samme aften som behandlingen er foretaget, er dette tilfældet skal vi nok gøre sådan at farven er perfekt til en aften i byen. Det er dog nødvendigt at have sort tøj på, da farven kan smitte lidt af, inden du har taget dit første bad.

Selve spraytan behandlingen

Foregår med en professionel airbrush, væsken bliver sprayet udover hele din krop. Hvis du ønsker at beholde dit undertøj på, vil du ikke blive brun de steder hvor undertøjet dækker huden. Dit tøj vil ikke tage skade af farven og det farve der måtte sidde på går af i vask. Skulle der dog udover al forventning stadigvæk være farve på tøjet efter vask, erstatter anneQskincare ikke tøjet. Hvis du er kvinde skal du helst undgå at have bh på efter tanningen udover det skal du bare have løst, mørkt tøj på.

Husk at farven skal sidde 6 timer før du må bade og du vil have en flot brun farve når du forlader forretningen.
Det tager ca. 15 min at blive sprayet, væsken vil kunne mærkes på huden en times tid efter behandlingen. Farven bliver ikke ødelagt når du tager tøj på, dog skal du undgå tøj der sidder stramt.

Efter spraytan behandlingen

Det er vigtigt at du i dagene efter behandlingen smører din hud dagligt med bodylotion, dette vil resultere i en fortsat ensartet farve, som langsomt vil aftage. Hvis du tager lange varme bade, barberer dig eller bruger bodyscrub vil dette afkorte farvens holdbarhed. Du har dog mulighed for at forlænge farvens holdbarhed ved at bruge en selvbruner spray, denne kan købes for 199,-
Denne spray indeholder også stoffet DHA ligesom tanning-væsken og vil derfor være med til at holde på den flotte glød.


Bestil tid online - klik her